9 Aralık 2008 Salı

AynenRadyo

Hello Kitty!
Biraz sitenin işleyişinden bahsetmek istiyorum.
AynenRadyo'da çalan sanatçılarla ilgili bilgiler,klipler,konser haberleri gibi info diye nitelendirebileceğimiz ufak bilgiler olacak, ne biliyim örneğin ilk önce sizin için Audio Bullys'in Gimme That Punk adlı şarkısının klibi ve grupla ilgili ufak bilgiler olan bir yazı hazırladım. Bilgi veya klip verilen gruplar tüm dünyanın ezberlediği şeyler yerine kısmen daha az bilinen sanatçılardan veya şarkılardan seçilecek. Yani gidip Green Day'in bi klibini ve Billy J.'nin resimlerini sitede bulamayacaksınız, bu Green Day kötü olduğu için, aksine çok iyi oldukları için her yerde bu bilgilere ulaşabilecek olmanızdan. Bu arada gimme that punk ve green day demişken bahsetmeden geçemiycem, punk müziktende oldukça bahsedicez sitemizde gerek yurt dışındaki gruplar gerekse türkiye'deki punk müziğinden ve birazcıkta olsa kültüründen de bahsedicez. öyle yani.
Biz sitede bu bilgileri nasıl elde edicez diye soracak olursanız. ne biliyim gerek wikipedia'dan olsun gerek last fm'den, myspace'den falan bakıp gerekirse türkçe'ye çevirip/çevirtip size kendi yorumlarımızla aktarmaya gerekirse sevdirmeye çalışcaz.
Şimdi sonuç olarak şöyle diyebilirim ki AynenRadyo; dinlerken "aynen" gibi bir beğeni yada hoşnutluk nidası atabileceğiniz şarkıları çalmaya çalışacağımız, popüler yani pop müziğin dışındaki diğer müzik türlerinin çoğunu barındıran ve bu müzik paylaşımı sırasında bilgi vermeyi ve fikirlerini paylaşmayı isteyenlerin olduğu bir internet radyosu ve sitesidir.
Çok net anlattım lan.

Hiç yorum yok: