12 Aralık 2008 Cuma

Inner - My Philosophy



Inner, Jennifer Turner(gitar ve vokal), Erica Quitzow(bass), Samuel Omeechevaria(davul) tarafından kurulan, hakkında pek çok şey bilmediğimiz bir indie rock grubudur yani en azından indie rock diye geçiyo heryerde. Bu jennifer turner adlı bayan daha önceleri 10000 maniacs (because the night adlı parçanın sahibi olan grup) adlı grubun solisti olarak tanıdığımız natalie merchant'la çalışmış, sonrada furslide isimli bir başka grup kurmuştur.
My Philosophy'e gelince; bu şarkı aslında türkiye'de ilk olarak 2003 yılında radyo eksen'de durmadan çalınmaya başlayınca ufak bir hayran kitlesi oluşturmuş daha sonraları ise internet ve ordan burdan duyularak biraz daha popülerleşmiştir.Şahsen ben, sebebini asla anlayamadığım ve depresif şarkılara çok karşı olduğum bi dönemde tanıştım bu şarkıyla adapte olması güç oldu tabi ama insan dinledikçe bir şeyler bulabiliyor sayın dinleyici/okuyucu arkadaşar. İyiki dinlemişiz iyiki bilmişim ki sizinle paylaşabiliyorum. Burdan dinletene teşekkürü bir borç biliyoruz, aynen diyerekten.
Şarkı ağır bir eser olduğu gibi adam akıllı bir vidyosunu da bulmak zordur.Hele ki youtube'un böyle süper gidip geldiği bi süreçte... Sözlerine daha bi dikkat edin diye böyle bi klip seçtim, sözleri anlar iseniz daha bi güzel gelebilitysi yüksek olan bu şarkıyı dinleyin, dinletin. önce insan olun!

Hiç yorum yok: