6 Eylül 2009 Pazar

Röyksopp - Circuit Breaker



Sana yemin ederim, bu şarkının tadı bambaşka. adamlar yeni albüm falan yaptı.bizzat aynenradyo ekibi olarak konserlerine gittik izledik falan. fakat bu şarkının yeri,tadı falan bambaşka.
Röyksopp herkeşlerin bildiği gibi what else is there adlı parçasıyla bi kaç sene önce parlayıp, bu sene çıkardıkları junior albümüyle gönüllerimize taht olayına girmiştir.

Torbjørn Brundtland ve Svein Berge adlı bu iki Norveçli gencin grubu olan Röyksopp resmi olarak 98'de kurulmuş, 2002,2005 ve son olarak bu sene birer albüm çıkartmışlardır. what else is there'deki o muhteşem bayan vokalin desteğiyle popüler oldular.ki o nacizane bayan da gene harika bir grubumuz olan the knife'in vokali biricik karin dreijer'den başkası değildi.durum böyleyken böyle. ama tabiiki bu ikilinin mükemmel müzik yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor.son albümlerinden çıkış parçaları happy up here ve akabinde de it's what i want'i tavsiye edebilirim sanıyorum.hatta bana kalırsa 3 albümlük diskografilerini indirin ve kulağınızı açın.
bu şarkıyla ilgili söyleyeceğim pek bişey yok dostlar. dinleyin zaten anlayacaksınızdır.

kapıyı tavuk teyze açtı

1 yorum:

l.c.erdem dedi ki...

Röyksopp seven bir insan olarak, Röyksopp sevenlere, bu tarz müzikten hoşlananlara ve de yeni başlayanlara,
Kuiaki adlı grubu tavsiye ederim. Kendisinin şarkılarını Myspace'den dinleyebilirsiniz.